Euro Support
Euro Support
Euro Support

Parteneri

 

IMPORTANT!!!

Sustinem si promovam proiectele: ScienceandResearch.org si Edutraining.ro

 

Pentru cei interesati de AFACERI NOI si COLABORARI cu firme din EUROPA!

Daca ai o afacere pe care vrei s-o extinzi si s-o dezvolti sau daca vrei sa infiintezi sau ai deja un startup si esti in cautare de afaceri noi sau de idei noi de afaceri te putem ajuta!

Descarca si completeaza Contractul de Colaborare cu EURO SUPPORT aflat in josul paginii

Daca ai nevoie de informatii suplimentare, contacteaza-ne!

 

 

Avem contacte cu parteneri din Europa de Vest pe care ii reprezentam referitor la furnizarea si distributia diverselor mijloace de productie (utilaje si echipamente de lucru necesare firmelor cu activitate de productie).

Pe baza competentelor lingvistice proprii va putem ajuta sa va gasiti client si colaboratori in Europa, ne putem implica, de asemenea, in proiecte cu componenta turistica, dar totodata furnizam si servicii de asistenta juridica si avocatura.

Credem ca impreuna putem ajuta la dezvoltarea tarii si a regiunii din care facem parte cu totii, in asa fel incat toti indicatorii (PIB-ul zonei, Salariul brut, Atractivitatea zonei, etc.) sa creasca si sa se dezvolte permanent si intr-un ritm mai sustinut.

Suntem interesati de parteneriate si cooperari cu companii din Romania, indiferent de dimensiunea acestora, cu scopul de a le gasi clienti si/sau parteneri pe piata europeana sau ati putea furniza si distribui pe piata din Romania a utilaje si echipamente de productie europeana din domeniul dvs de activitate, dar si a alte produse sau servicii de care ati putea fi interesati.

Suntem interesati de parteneriate si cooperari cu companii din Romania, indiferent de dimensiunea acestora, cu scopul de a furniza si distribui pe piata din Romania a utilajelor si echipamentelor de productie din Germania, dar si a altor produse sau servicii de origine germana

Descarcati, mai jos, Contractul de Parteneriat care poate fi semnat cu firme din Romania.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie!

Developed by EpicWeb